Onderwijsdag van de Bouw op ons bouwterrein Nog even nagenieten!

v


19 juni 2024


Op vrijdag 7 juni was de Onderwijsdag van de Bouw. En dat werd in Brabant dit jaar groots aangepakt. NBU was trotse medeorganisator. Samen met 14 andere bouw- en infrabedrijven, Koninklijke Bouwend Nederland – Afdeling Brabant Mid-West en BouwSchool Breda verwelkomden we 1500 basisschoolleerlingen uit de regio op ons bouwterrein BLOSSEM (Ontwikkelingscombinatie NBU/Maas-Jacobs) in Breda. De opening vond plaats door wethouder Arjen van Drunen (portefeuille Wonen) van gemeente Breda. Het was een topdag met om ons heen alleen maar glunderende kinderen en enthousiaste verhalen!

Na een tot de verbeelding sprekende introductie waarbij de leerlingen samen met onze uitvoerders Remi Bruijnooge en Kees Bastiaansen de kraanmachinist van de torenkraan aanstuurden en ze leuke weetjes over bijvoorbeeld de draagkracht van de giek hoorden, was het tijd voor actie!

Van muren metselen en een kraan besturen tot fotolijstjes maken, kozijnen plaatsen, spijker slaan en de mega stormbaan trotseren – alles was mogelijk!

We kijken terug op een dag vol teamwork en gedeelde passie voor de bouw, met uiteraard onze toekomstige bouwers in de spotlight.

Geniet met ons nog even na via de Impressie video Onderwijsdag van de Bouw 2024.

Ook interessant